Magia fericirii nu se opreste…

1

De ce am spus eu ca Magia fericirii sa opreste ? Nu stiu…Am gresit.

Ea continua! Iertati-ma. Era tot ce ma facea sa zambesc atunci cand scriam, erau singurele ganduri bune pe care vi le transmiteam in felul meu printr-un simplu articol. Uneori iau decizii fara sa gandesc. E ok. Toti gresim. Asa ca…va rog reveniti din nou aici, in aceasta categorie pentru ca ar putea fi folositoare pentru sufletele noastre!

Va aduceti aminte ca in ultimul articol, in aceasta categorie, am spus ca exista niste lucruri secundare care ajuta la construirea celorlalte mentionate pana acum. Las lista cu lucrurile secundare : Acultare, Acceptare, Intelegere, Bunatate, Cinstire, Compasiune, Creativitate, Credinta, Curaj, Determinare, Fermitate, Iertare, Loialitate, Multumire, Ordine, Prudenta, Rabdare, Recunostinta, Responsabilitate, Sinceritate, Sensibilitate, Toleranta, Voiosie, Putere si poate si altele. Fara aceste lucruri de baza nu puteti spune ca sunteti multumiti de viata voastra.

Stiti… unele persoane ajung sa-si accepte sinele la modul egoist si eu nu vreau sa inspir asta. Sufletul nostru nu tine numai de a ne accepta defectele fizice si morale ale noastre. Ci si ale celor din jurul nostru. Si de asta spun ca…este important sa stim ca detinem lista de mai sus ca sa fim capabili sa-i acceptam si pe cei din jurul nostru. Vom vedea in urmatoarele articole cum le obtinem.

Sa mai treceti pe aici! 👅

KT

Merită 5 stele?

Votează aici! 😊

Media voturilor 5 / 5. Total 11

Fii primul care votează!

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCe înseamnă să-ți asculți inima? ❤
Articolul următorSINCERITATE
Aș vrea să te învaț cum poți fi fericit. Vreau să vezi că atât eu, tu, cât și oamenii din jur reprezentăm frumosul!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here