SINCERITATE

0

Hello, lume!

Am sa incep cu un subiect foarte placut mie. Sinceritatea. Este prima insusire pe care un om care se accepta pe sine, o are.

Un om care se accepta pe sine, nu este sincer numai cu el insusi. Este sincer si cu cei din jurul lui. In momentul in care esti sincer cu cei din jurul tau, nu esti fals. Chiar daca poti rani oamenii prin sinceritate, constientizezi, frate, ca macar nu esti un mincinos.

Sinceritatea poate sa doara pentru unii. Dar, aia e. Se mai intampla. E greu sa fii sincer pentru ca nu toti oamenii o accepta mai ales cand vine vorba de persoana lor. A fi sincer este o dovada de curaj. Curajul de a spune lucrurilor pe nume.

Cum devii sincer?

Pai…pur si simplu iti spui punctul de vedere calm si curajos. Exact ce simti in momentul ala, spui. Multi te vor judeca. Vor spune ca nu e ca tine, ca aberezi, ca minti… sau doar ii vor deranja afirmatiile tale. Ce-ti ramane de facut? Pai…sa te doara in cot de parerea lor. Macar nu i-ai mintit. Ca atunci ar fi fost din nou…poate si mai rau. Deci, aveti incredere in adevarul dureros decat in minciuna frumoasa.

In viata ta ar fi ok sa accepti si tu sinceritatea din partea unui om pentru ca… stii ca nu a mintit. Ti-a spus in fata ceea ce a simtit. Si chiar daca te doare, crede-ma, o minciuna frumoasa e jignitoare din punctul meu de vedere.

A fi sincer inseamna sa oferi si complimente frumoase unei persoane atunci cand vezi ceva deosebit la ea. Daca ai spirit de observatie si iti dai seama ca o persoana e frumoasa, nu evita sa-i spui asta. Macar aici vei obtine ceva pozitiv! Un zambet. Zambetul acela ar trebui sa te bucure si pe tine. Macar in acea zi ai vazut o persoana zambind sincer si acceptandu-ti complimentul! Ca sa devii sincer, iti trebuie curaj. Dar, vom afla data viitoare cum il obtinem!

Sal’tare! ✋

KT

Merită 5 stele?

Votează aici! 😊

Media voturilor 5 / 5. Total 10

Fii primul care votează!

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentMagia fericirii nu se opreste…
Articolul următorCURAJ
Aș vrea să te învaț cum poți fi fericit. Vreau să vezi că atât eu, tu, cât și oamenii din jur reprezentăm frumosul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here